Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Katastarska čestica Karta

Katastarska čestica karta

Katastar i gruntovnica satelitska karta hrvatske snimke iz zraka. Tako u popisnom katastru možemo vršiti pretraživanje po broju parcele kao što je prikazano na sljedećim primjerima.

katastarska čestica karta Katastarska Cestica Karta Karta katastarska čestica karta Katastarska Cestica Karta Karta

Odredite lokaciju upoznajte prostor oko sebe.

Osnovni broj parcele 517 podbroja. Pregled čestica pregled statusa predmeta pregled statusa drugostupanjskog predmeta pretraga geodetskih izvoditelja 2014 2020 ministarstvo pravosuđa i uprave te državna geodetska uprava. Samo na karti kliknete na česticu koja vas zanima i dobijete sve podatke o njoj te imate poveznicu na posjedovni list i zk uložak te čestice ali vlasnike površinu namjenu vidite i bez tih dokumenata direktno u aplikaciji. Satelitska karta katastarskih čestica.

Popisni katastar je tip katastarske evidencije čija karakteristika je da može ali i ne mora imati dodatnu oznaku vezanu uz broj parcele naziva blok. Satelitska karta katastarske čestice satelitska karta katastarskih čestica. Sadržaj aplikacije isključiva je odgovornost ministarstva pravosuđa i uprave te državne geodetske uprave i ne odražava nužno gledišta europske unije. Portal omogućuje uvid u različite prostorne informacije u ovisnosti o vašoj trenutačnoj lokaciji.

Kupite podatke bez odlaska u katastarski ured. Funkcionalnija je od arkod a jer ne morate više skakati iz aplikacije u aplikaciju već je sve na jednom mjestu. 9 satelitska karta hrvatske arkod vaša zemlja. Pretražujte cestica na karti hrvatske.

Plan mapa i karta cestica sa ulicama. Blok 1 osnovni broj parcele 512 podbroja nema. Pogledajte kako je vaš grad izgledao prije 1968 katastar hr geoportal dgu online preglednik katastar satelitske snimke satelitska karta satelitski prikaz mape. By admin 1st april 2018.

Satelitska karta hrvatske. Karta cestica satelitska i interaktivna. Blok 1 osnovni broj parcele 512 podbroj parcele 3. Pretraži istraži saznaj podatke o odabranoj lokaciji.

katastarska čestica karta Katastarska Cestica Karta Karta katastarska čestica karta Katastarska Cestica Karta Karta

katastarska čestica karta Katastarska Cestica Karta Karta katastarska čestica karta Katastarska Cestica Karta Karta


Post a Comment for "Katastarska čestica Karta"