Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Parking Karta Za Invalide

Parking karta za invalide

Zahtev za izdavanje invalidske parking karte ipk i rezervaciju parking mesta za osobe sa invaliditetom podnosi se u sekretarijatu za socijalnu zaštitu. Sve dane uključujući nedjelje i blagdane.

parking karta za invalide Parkirna Karta Za Invalide Kdo Je Upravicenec In Kako Se Uporablja Obcina Vransko Mojaobcina Si parking karta za invalide Parkirna Karta Za Invalide Kdo Je Upravicenec In Kako Se Uporablja Obcina Vransko Mojaobcina Si

51 uz potrebnu dokumentaciju.

Za lažji dostop do informacij smo vam pripravili kratek opis postopka za pridobivanje parkirne karte za invalide. Osebe ki imajo zaradi izgube okvare ali paraliziranosti spodnjih ali zgornjih okončin ali medenice priznano najmanj 60 telesno okvaro osebe z multiplo sklerozo osebe z mišičnimi in živčno mišičnimi obolenji z ocenjeno najmanj 30 telesno okvaro težko duševno. Godine do 15. 0 24h sezonska parkirališta radno vrijeme.

Karto ki je izdelana po standardiziranem modelu parkirne karte eu izda pristojni organ v državi prebivališča invalidne osebe po postopku ki velja v tej državi. 07 00 21 00h od 08 06. Jkp parking servis izdaje ipk osobama sa invaliditetom samo na osnovu rešenja sekretarijata za socijalnu zaštitu. O zahtevu za ostvarivanje prava na besplatno korišćenje obeleženog parking mesta na javnim parkiralištima na teritoriji grada rešava sekretarijat za socijalnu zaštitu dok zahtev za rezervaciju parking mesta rešava sekretarijat za saobraćaj.

Parkirališta za invalide radno vrijeme. 31 kraljice marije br. Jkp parking servis izdaje ipk osobama sa invaliditetom samo na osnovu rešenja sekretarijata za socijalnu zaštitu. U skladu sa odlukom o javnim parkiralištima na teritoriji grada novog sada parking mesta za osobe sa invaliditetom mogu da koriste lica koja imaju prijavlјeno prebivalište na teritoriji grada novog sada kojima su oštećeni ekstremiteti bitni za upravlјanje vozilom najmanje 70 telesnog oštećenja lica obolela od distrofije paraplegije kvadriplegije i cerebralne paralize lica koja imaju oštećenje vida najmanje.

Imetniki parkirne karte lahko parkirajo do dve uri ob cesti kjer je parkiranje prepovedano vendar samo če ne ovirajo drugih udeležencev v prometu. Januara a produžićemo rok važenja parking nalepnica iz 2018. Zahtev za izdavanje invalidske parking karte ipk i rezervaciju parking mesta za osobe sa invaliditetom podnosi se u sekretarijatu za socijalnu zaštitu. Ipk važi na teritoriji republike srbije izdaje se za tekuću godinu u poslovnicama korisničkog servisa jkp parking servis takovska br.

člena zakona o varnosti cestnega prometa in v pravilniku o prakirni karti. Upravna enota žalec je v skladu z zakonom o pravilih cestnega prometa pristojna za izdajo parkirne karte do katere so upravičene. 31 kraljice marije br. 51 uz potrebnu dokumentaciju.

Parkirna karta za invalide kdo je upravičenec in kako se uporablja. Izdavanje parking nalepnica za osobe sa invaliditetom. Kdo je upravičen do parkirne karte za invalide in kako jo bolnik invalid pridobi je zapisano v četrtem odstavka 53. Osebe ki se jim zaradi invalidnosti zmanjša mobilnost so v svoji državi lahko upravičene do parkirne karte eu za invalide ki jo morajo priznati vse države eu.

Ipk važi na teritoriji republike srbije izdaje se za tekuću godinu u poslovnicama korisničkog servisa jkp parking servis takovska br. S to parkirno karto eu imajo na potovanju zunaj matične države pravice do številnih parkirnih mest in ugodnosti ki veljajo v posamezni tuji državi. Posle završetka procedure oko izdavanja parking nalepnice parking servis je šalje o svom trošku na kućnu adresu lica koje je podnelo zahtev. Ovom pojednostavljenom procedurom omogućeno je da korisnik prava na besplatno korišćenje obeleženog parking mesta na javnim opštim parkiralištima na teritoriji beograda može na jednom mestu da podnese svu potrebnu dokumentaciju i za izdavanje invalidske parking karte i za rezervaciju parking mesta a ne kao što je do sada bio slučaj da ide na tri različita mesta.

Podnošenje zahteva počinje od 1. Na cestah in parkiriščih so parkirna mesta rezervirana za invalide označena s simbolom invalidskega vozička.

parking karta za invalide Jednostavnija Procedura Do Parking Nalepnice Za Osobe Sa Invaliditetom Grad Beograd parking karta za invalide Jednostavnija Procedura Do Parking Nalepnice Za Osobe Sa Invaliditetom Grad Beograd

parking karta za invalide Parking Karte Za Invalide Glas Za Jednakost Osobe Sa Invaliditetom Osi Vesti Novosti parking karta za invalide Parking Karte Za Invalide Glas Za Jednakost Osobe Sa Invaliditetom Osi Vesti Novosti


Post a Comment for "Parking Karta Za Invalide"