Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Karta Francuske Na Srpskom

Karta francuske na srpskom

Država se proteže se sredozemnog mora do engleskog kanala i sjevernog mora od rajne do atlantskog oceana. Graniči sa čak osam zemalja a one su belgija luksemburg nemačka švajcarska italija monako andora i španija.

karta francuske na srpskom Karta Mapa Francuska Republic Of France Map N All Com karta francuske na srpskom Karta Mapa Francuska Republic Of France Map N All Com

Idi na navigaciju idi na pretragu.

Službeni jezik je francuski. Stara michelinova camping karta francuske iz 1959 god unutra je vrlo dobro ocuvana dok spolja osrednje. Navedena prekomorska područja su. Francuska je jedna od vodećih evropskih država a nalazi se u zapadnom delu evrope.

Ožujka 1982 koji je ujedno definirao pravni status regiona. Karte i turističke informacije srpskih gradova sela i naslja. U sastavu francuske je ostrvo korzika u sredozemnom moru i više od 20 prekomorskih departmana i zavisnih. Termin je prvi puta upotrebljen u zakonu o decentralizaciji 2.

Francuska republika je država smještena na zapadu europe a teritorij osim na europskom kopnu čini i nekoliko njih prekomorska područja i područja. Na severoistoku se graniči sa belgijom i luksemburgom nemačkom i švajcarskom na istoku na jugoistoku sa monakom i italijom i na jugu sa španijom i andorom. Najveći deo francuske se nalazi u zapadnoj evropi. Prvi direktni izbori za regionalne zastupnike.

Sa severa i zapada zapljuskuje je atlantski okean odnosno biskajski zaliv i kanal lamanš a na jugu sredozemno more lionski zaliv i ligursko more. Kontitentalni regioni i korzika dalje se dijele na departmane od dva do trinaest u svakom regionu dok su prekomorski regioni tehnički sastavljeni od jednog departmana. Glavni grad je pariz. Ali ju se danas većinski smatra regionom te se čak nalazi na službenim stranicama insee ja.

Find local businesses view maps and get driving directions in google maps. Graniči ukupno sa 7 država a to su belgija luksemburg i njemačka na sjeveroistoku švicarska i italija na istoku te andorom i španjolskom na jugu.

karta francuske na srpskom Karta Mapa Francuska Republic Of France Map N All Com karta francuske na srpskom Karta Mapa Francuska Republic Of France Map N All Com

karta francuske na srpskom Kontinentalna Francuska Wikipedia karta francuske na srpskom Kontinentalna Francuska Wikipedia


Post a Comment for "Karta Francuske Na Srpskom"