Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Afganistan Kartalla

Afganistan kartalla

Etenkin neuvostovelkaan oli muhammad daud itse paljolti syyllinen mutta hän pani syyn zahir šahin hallinnon niskoille. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen maailmankartan avulla.

afganistan kartalla Afganistan Wikimatkat afganistan kartalla Afganistan Wikimatkat

Sen noin 31 miljoonasta asukkaasta 80 prosenttia on sunnimuslimeita.

Sisämaanvaltio aasiassa pitkältä nimeltään afganistanin islamilainen tasavalta afganistanin pääkaupunki on kabul afganistan. Maassa puhutaan yli 30 kieltä joista suurimmat ovat dari ja paštu ja suurimmat etniset ryhmät ovat pataanit ja tadžikit. Lisäkannatusta muhammad daud sai myös kun. Afganistan sijaitsee strategisten kulkureittien varrella ja sen historiaa.

The following map shows the afghanistan coordinates on and the lat long of afghanistan. Afganistan on vuoristoinen sisämaavaltio. Afganistan virallisesti afganistanin islamilainen tasavalta on islamilainen sisämaavaltio aasiassa. Paikanna afghanistan hotellit kartalla suosion hinnan tai saatavuuden mukaan ja katso tripadvisorista arvosteluja valokuvia ja tarjouksia.

Dd decimal degrees latitude. Afganistan oli myös hyvin riippuvainen ulkomaisesta talousavusta mutta tulot alkoivat ehtyä 1960 luvulla. Kartta afghanistan alueella olevista hotelleista. Maa ajautui vakavaan talouskriisin kun kehittymätön yksityinen sektori ei kyennyt luomaan työpaikkoja eikä verotulojakaan siten tullut.

Share my location if you need to share your location with someone you can simply send them the following link. Valtionvelka etenkin neuvostoliitolle kasvoi kestämättömän suureksi. افغانستان afġānestān virallisesti afganistanin islamilainen tasavalta pašt. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi.

W get address. Maan pinta ala on noin 650 000 neliökilometriä. S longitude. If you want to place the current location on a website.

Afghanistan järistykset näyttää kaikki m3 m4 m5 m6 m7 viimeisen 24h viimeisen 48h viime viikolla viimeisen 2 viikon arkisto. Näe maailma myös satelliittikuvina. Want to know the latitude of afghanistan. جمهوری اسلامی افغانستان jomhūrī ye eslāmī ye afġānestān on islamilainen sisämaavaltio aasiassa maan pinta ala on noin 650 000 neliökilometriä.

Afganistan arabiemiraatit armenia azerbaidžan bahrain bangladesh bhutan brunei filippiinit georgia intia indonesia. د افغانستان اسلامي جمهوريت də afġānistān islāmī jumhūriyat dari. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Dms degrees minutes seconds latitude.

afganistan kartalla Afganistan Wikipedia afganistan kartalla Afganistan Wikipedia

afganistan kartalla Pastut Wikipedia afganistan kartalla Pastut Wikipedia


Post a Comment for "Afganistan Kartalla"