Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Digitalna Ortofoto Karta 1968

Digitalna ortofoto karta 1968

Karta je izrađena na temelju zračnih snimaka koji su 2013. Digitalna ortofoto karta rh iz 1968 mogućnost kombiniranja s trenutačnom kartom i puno drugih stvari ispu mgipu hr 1 comment.

digitalna ortofoto karta 1968 Jakovljanski Kraj Na Snimkama Iz Zraka Iz 1968 Godine Digitalni Zavicaj Jakovlje Com digitalna ortofoto karta 1968 Jakovljanski Kraj Na Snimkama Iz Zraka Iz 1968 Godine Digitalni Zavicaj Jakovlje Com

Sad se tek može vidjet.

Postovanje trebao bi nam jedan savjet u vezi legalizacije. Postupak dobivanja vojnih snimki hrvatske iz zraka pokrenula je ministrica anka mrak taritaš a karta osim povijesne odnosno znanstvene vrijednosti predstavlja i značajnu dokumentaciju u procesu legalizacije s. Pretraži istraži saznaj podatke o odabranoj lokaciji. Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja.

Dogradili odnosno nadogradili nakon toga datuma jer će snimkom moći na najjednostavniji način dokazivati koji je dio građevine potrebno ozakoniti. Kupite podatke bez odlaska u katastarski ured. Digitalna ortofoto karta rh iz 1968 mogućnost kombiniranja s trenutačnom kartom i puno drugih stvari close. Posted by u deleted 5 years ago.

Geoportal državne geodetske uprave republike hrvatske. što ukazuje na mogućnost da ponovno neki objekti nisu vidljivi a izgrađeni su do 15. This thread is archived. Godina se prikazuje kao zadana postavka.

Tako sada kroz posebnu aplikaciju vrlo jednostavno možete vidjeti kako su vaša ulica selo ili grad izgledali prije 1968. Tako objekti koji su izgrađeni prije famozne 1968. New comments cannot be posted and votes cannot be cast. 7 rujna 2015 kod 15 35.

Dof68 izrađen na osnovi aerofotogrametrijskih snimaka nastalih u razdoblju 1950 1968. Izrađen je u pan produkciji iz različitih mjerila snimanja. Dof68 obuhvaća 10770 listova izrađenih u podjeli 1 5000 među izrađenim listovima postoje listovi koji nisu u potpunosti ispunjeni zbog nepostojanja aerofotogrametrijskog materijala na pojedinim listovima postoje nerazlučiva područja i razna druga. Odredite lokaciju upoznajte prostor oko sebe.

Snimke su koristan alat i onim građanima koji zbog bilo. Kada se otvori novi prozorčić kliknite na digitalna orto karta iz 1968. Portal omogućuje uvid u različite prostorne informacije u ovisnosti o vašoj trenutačnoj lokaciji. Interaktivna karta karta ministarstvo graditeljstva.

Važno je napomenuti da navedni arhiv obuhvaća brojna snimanja prije 1968. Riječ je o snimkama koje je napravila jugoslavenska vojska a dokumentacija se čuvala u vojnogeografskom institutu u beogradu. Snimke hrvatske do 15 2 1968. Posebno su značajne onim građanima koji su podnijeli zahtjev za ozakonjenjem svoje građevine jer nisu bili sigurni je li ona bila sagrađena prije ili poslije toga datuma.

Otišla sam na more i vratila se s koronom. Godine ne moraju prolaziti čitav postupak legalizacije ukoliko na njima nešto nije naknadno nadograđivano. 1 point 5 years ago. Objedinjeni prikaz digitalna ortofoto karta dof5 2017.

Prekriva 98 4 teritorija republike hrvatske. Ovo je moja priča nezgodno županijski stožer bijesan. Posebno su zanimljivi dijelovi tik uz more tako da je. Godine i potražite svoj grad kvart selo ili ulicu.

Zračne snimke koje su dostupne i javnosti posebno su važne zbog procesa legalizacije. Kuca ima dva vlasnika i ima gradevinsku dozvolu za prizemlje i prvi kat i gradena je prije 1968 taj dio kuce pripada mojoj obitelji i mi bi zeljeli. Poslani iz beograda njih 8800 a koji su napravljeni prije 15. Mogli biste se itekako iznenaditi onim što ćete vidjeti.

Počelo je s temperaturom ispovijest zaražene tinejdžerice. Te su snimak važne i onim građanima koji su građevine sagrađene do 15 2 1968.

digitalna ortofoto karta 1968 Ovako Je Hrvatska Izgledala Prije 1968 Objavljene Dugo Cekane Snimke Iz Zraka Index Hr digitalna ortofoto karta 1968 Ovako Je Hrvatska Izgledala Prije 1968 Objavljene Dugo Cekane Snimke Iz Zraka Index Hr

digitalna ortofoto karta 1968 Avio Snimke Jna Iz 68 digitalna ortofoto karta 1968 Avio Snimke Jna Iz 68


Post a Comment for "Digitalna Ortofoto Karta 1968"