Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Otok Vis Karta

Otok vis karta

Povijesno i zemljopisno nalazi se u središtu starohrvatske županije cetine ili mlađe cetinske krajine između zapadnih padina planine kamešnice i srednjeg toka rijeke cetine sjedište općine je u istoimenom mjestu otoku. Faks 385 0 21 490 036.

otok vis karta Location Of The Island Of Vis otok vis karta Location Of The Island Of Vis

Ostao je urbanistički nenagrđen arhitektonski autentičan i ekološki čist.

Kako se u viškoj himni pjeva. Karta otoka visa dalmacija. Turistička zajednica splitsko dalmatinske županije. Prilaz braće kaliterna 10 i p p.

Vodila ga je od blagostanja do zapuštenosti. Na njih večinoma uspeva vinska trta. Vis je otok v srednjedalmatinskem arhipelagu znan po neokrjeni naravi. Privatni smještaj otok vis.

Telefon 385 0 21 490 032. Podnebje je milo saj ima malo padavin samo 560 mm letno od tega 50 mm poleti temperature so prijetne srednja januarska temp. Vjerojatno glavni razlog leži u tome što je na visu doista malo hotelskih kreveta pa na taj otok uglavnom dolaze ljudi koji ga vole iz određenog razloga a ne obični turisti koji su njegovo ime vidjeli u nekoj brošuri i pomislili kako bi ga bilo lijepo posjetiti. Ob zahodni obali.

Apartmani u uvalama visa. Otok vis is located in. Karta otoka visa. Povijest nije tetošila grad vis.

Dokaz tomu je i činjenica da je uvršten među deset takvih odredišta diljem svijeta. Bio je pod mletačkom austrougarskom engleskom i francuskom vlašću. Otok je to koji će vas očarati i pokazati vam jedan potpuno drukčiji svijet u kojem je sve jednostavno opušteno i posebno. Korisne informacije za posjetitelje.

Otok od severovzhoda proti jugozahodu prepletajo kraška polja dračevo polje plisko polje zlo polje. Predsjednik županijske turističke zajednice zlatko ževrnja htz o nama. Smještaj sa vezom za brod. Nakon svega druženje uz delicije s jelovnika čuveno domaće vino i glazbu s nekog od koncerata.

Otok je općina republike hrvatske u splitsko dalmatinskoj županiji. Otok vis nije razvikano mjesto mondenih druženja i noćnih događanja do ranih jutarnjih sati. Daleko od kopna i kopnenih problema je otok vis bogat agrumima palmama i ribolovnim područjima. Općina u dokumentima nosi i naziv otok dalmatinski prema prijedlogu njenih stanovnika trebala bi se zvati otok na cetini.

Otok vis rijedak je mediteranski biser iznimne prirodne ljepote bogate kulturne baštine ribarske tradicije i ljubaznih starosjedioca. Jurja hrvatski grad vis. Vis je otok bogate povijesti otok ilira grka i rimljana. Poznano viško vino se imenuje plavac.

Dođite i uvjerite se. Na sri kulfa si mora jadranskog na sred pučine mora jadranskog smjestio se hrvatski otok vis a na njemu u uvali sv. Najvišji vrh na otoku je hum 587 mnm. Vis ljeti je osjetno drukčiji nego hvar brač ili korčula.

Prilaz braće kaliterna 10 i. Direktor županijske turističke zajednice joško stella. Komiža vis joomla sef urls by artio. 430 21000 split tel fax.

To je mjesto za opušteni odmor na suncu obilazak otoka ili otočića i hridi rasutih u arhipelagu ili pak bavljenje raznim sportovima. O nama kontaktirajte nas služba za korisnike. Hrvatska splitsko dalmatinska županija otok vis. Je 8 9 c julijska pa 24 3 c.

Na vis su slijetali saveznički avioni i vodile su se pomorske bitke i oduvijek je bio važna. Posljedice su vidljive u jednom. Karta otoka visa interaktivna karta otoka. Find detailed maps for hrvatska splitsko dalmatinska županija otok vis on viamichelin along with road traffic and weather information the option to book accommodation and view information on michelin restaurants and michelin green guide listed tourist sites for otok vis.

Kontaktirajte nas telefonom ili e mailom.

otok vis karta Karta Otok Bisevo Karta otok vis karta Karta Otok Bisevo Karta

otok vis karta Large Vis Island Maps For Free Download And Print High Resolution And Detailed Maps otok vis karta Large Vis Island Maps For Free Download And Print High Resolution And Detailed Maps


Post a Comment for "Otok Vis Karta"