Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pokazna Karta Split

Pokazna karta split

Kiosk u kaštel sućurcu radni dan 6 30 13 30. Inače karta koju dobiju putnici stariji od 65 godina kojih ima nešto više od 20 000 nije vrijednosna nego vremenska i vrijedi 365 dana od dana izdavanja a ne samo do kraja kalendarske godine napominje radić.

pokazna karta split Promet Split D O O pokazna karta split Promet Split D O O

Radno vrijeme naših prodajnih mjesta.

Putovanje autobusom traje otprilike 45 minuta ovisno o prometu i stanju na cestama raspored autobusnih linija na relaciji split sinj možete pogledati niže u članku. Promet split d o o splitska gradska tvrtka s djelatnošću organiziranja gradskog i prigradskog prometa odnosno prijevoza putnika na području grada splita i splitske aglomeracije. Dnevni odmor 10 00 10 30 i 16 30 17 00. Kad počne prava primjena novih pokaza o.

Zakoni pravilnici i odluke linije trogir. Prilikom kupovine mjesečne karte korisnik se opredjeljuje za riječki sustav ili opatijski podsustav. O b a v i j e s t od dana 15 04 2012. Samo prva subota u mjesecu 6 30 12 30.

Radno vrijeme naših prodajnih mjesta. Autobus split sinj vozni red i cijene za 2020. Sve vrste mjesečnih karata vrijede od prvog do zadnjeg datuma u tekućem mjesecu. Više informacija doznajte klikom na neki od ponuđenih linkova.

Hercegovačka 20 hr 21000 split. Na relaciji split sinj dnevno prometuje nekoliko autobusnih linija. Karta vrijedi za neograničeni broj putovanja na području zone a koje su upisane na gradsku karticu dc rcc i linija koje prometuju tim područjem. 021 407 888 021 407 999.

Cijene putnih karata su kreirane prema tarifnim zonama kao i prema kategorijama putnika. Autobusni promet na području grada splita i okolice je podijeljen na četiri tarifne zone. Godine izraditi novu godišnju pokaznu kartu na centralnom prodajnom mjestu tvrtke promet d o o na terminalu sukoišan šalter 1 od ponedjeljka do petka u. Grad split je u svom proračunu osigurao sredstva kako bi se ostvarilo pravo na besplatan prijevoz.

Obavještavaju se postojeći korisnici kojima pokazna karta vrijedi do kraja ovog mjeseca i koji su rješenjem ostvarili to pravo od prošle školske godine ukoliko i dalje ispunjavaju uvjete da mogu od utorka 25. Kiosci u splitu radni dan 6 30 20 00. Cjenik pokaznih sportskih i studentskih karata vrsta zona i zona ii zona iii zona iv studenti prebivalište u splitu 69 00 sportaši učenici članovi klubova s područja splita 65 00 95 00 115 00 133 00 primjenjuje se od 15 04 2012. Autobusni kolodvor trogir je vrlo dobro povezan s ostalim gradovima u dalmaciji ali i šire.

Nakon isteka 365 dana od izdavanja ona više ne vrijedi i mora se opet produžiti. Prodaja putnih karata na našim prodajnim mjestima. Putne karte zakoni pravilnici i odluke cjenik cjenik putnih karata. þ učenici i redoviti studenti iz obitelji s troje i više djece rješenje grada splita uprava društva.

Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene. Godine cijene pokaznih povlaštenih putnih. Korisnicima koji se opredijele za. Godine uprava društva.

Putovanje autobusom od splita do sinja. Centralno prodajno mjesto na sukoišanskoj radni dan 6 30 20 00. Mjesečne karte kupljeno pravo zamijenjuje mjesečni kupon te se upisuje na karticu dc rcc u elektroničkom obliku. Osim pojedinačnih putnih karata naši putnici mogu koristiti i prednosti mjesečne ili godišnje pokazne karte.

Centralno prodajno mjesto na sukoišanskoj radno vrijeme 6 30 20 00. Udaljenost od splita do sinja iznosi otprilike 36 km za što je potrebno otprilike 45 minuta putovanja osobnim automobilom. Zahtjev za izdavanje pokazne karte za đake i studente 108 79 kb. Pokazna karta s markicom.

pokazna karta split Dalmacija News pokazna karta split Dalmacija News

pokazna karta split Zajednicke Pokazne Karte Vlakova I Autobusa Od Prvog Dana Sijecnja Portal Grada Kastela pokazna karta split Zajednicke Pokazne Karte Vlakova I Autobusa Od Prvog Dana Sijecnja Portal Grada Kastela


Post a Comment for "Pokazna Karta Split"